SMS/Mail-service

24. marts 2020

SMS/Mail-service

d. 24-03-2020

Grundet GDPR lovgivningen, skal vi sikre os, at de forbrugere vi sender sms/mails til vedrørende driftsmeddelelser og anden vigtig information, også er indforstået med og accepterer, at vi sender dem disse meddelelser.

Der er derfor udsendt, mail/sms til de forbrugere, der er tilmeldt vores sms/mail service, hvor man selv har mulighed for at ændre oplysninger f.eks. tilmeldt mobilnummer og email samt tilmeldt forbruger adresse.

 

Email, som du har modtaget, ser således ud:

Vi gør dig opmærksom via denne besked på at du fortsat er tilmeldt til vores SMS/e-mail tjeneste, og vil modtage beskeder på

Forbrugeradresse, By (den tilmeldte adresse står her)Ønsker du at ændre dette, kan du rette disse oplysninger på https://www.hammelfjernvarme.dk/selvbetjening/sms-service/

Med venlig hilsen
Hammel Fjernvarme

 

Er der et mobilnummer eller en email du ønsker afmeldt, kan du trykke på linket i den besked, du har modtaget og rette/afmelde/tilmelde.

Alternativt kan du også sende en mail til hf@hammelfjernvarme.dk, så skal vi være behjælpelig med at ændre det for dig. Blot husk, at skrive følgende oplysninger i mailen:

  • Forbrugeradressen det vedrører
  • Hvilket mobilnummer og/eller mailadresse, der ønskes afmeldt/tilmeldt
  • Og besked om, hvad I ønsker vi skal tilrette for jer i sms/mail-servicen (f.eks. ændring, tilmelding, eller afmelding)